Samenvatting
Dit boek geeft u de mooiste recepten uit China. Gerechten die zo onmogelijk leken, maakt u nu zeer gemakkelijk in uw eigen keuken. Alle gerechten zijn glutenvrij en/of lactosevrij. U kunt kiezen uit een dimsum maaltijd, Chinese hoofdgerechten of een lekkere soep. De recepten uit dit boek zijn familierecepten. Elke avond werd op deze manier gekookt binnen ons Chinees gezin. Dimsum zoals Pangsit en Cha Sieuw Bow zijn heerlijke hapjes die we nog vaak maken. Chinezen maken verschillende soepen. Van een lichte bouillonsoep voor bij een hoofdmaaltijd tot zeer complete bami soepen die juist moeten dienen als een maaltijd. Hoofdgerechten worden vaak gecombineerd met witte rijst. Klassieke Chinese gerechten als Koeluha of gevulde Tofu zijn namelijk rijk aan een variatie van smaken, met witte rijst blijft het mooi in balans. In dit boek wordt uitgelegd hoe simpel deze gerechten wel niet te maken zijn. Met de juiste voorbereidingen hoeft u niet de hele dag in de keuken te staan!