Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


  • Werken met wild (boek)

Werken met wild

Peter Paul van den Breemen • ebook • epub

  • Samenvatting
    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof.
    De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

    Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees.
  • Productinformatie
    Binding : Epub
    Auteur : Peter Paul van den Breemen
    Bestandstype : epub
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
    Uitgeverij : Carrera culinair
    ISBN : 9789048829644
    Datum publicatie : 10-2015
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen