€ 14,99


PRINT boek

  € 24,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


  • P.M. (boek)

P.M.

Kroniek van een aangekondigd huwelijk

Govert Gribling • ebook • epub

  • Samenvatting
    Deze levens- en liefdesgeschiedenis is het waargebeurde verhaal van een carrousel van geloof, hoop en liefde, doorvlochten met gehoorzaamheid, gemiste keuzes, gevonden moed, getwijfel, gezondheid en geluk.

    In de bloemrijke taal van de jaren ’40, ’50 en ’60 ontluikt tegen het katholieke decor van die tijd na een decennialange strijd een door de buitenwereld verboden liefde. P.M. Kroniek van een aangekondigd huwelijk biedt, dankzij talloze bewaarde brieven en dagboeken, een unieke en zeer persoonlijke inkijk in de tientallen jaren lange worsteling van het intiemste Ik, op zoek naar zichzelf, naar de ander en naar goeddoen onder God in een tijd van talrijke individuele onvrijheden. Deze reis naar verboden geluk geeft ook een authentieke kijk in de ondoorgrondelijke wegen en dito werking van de kerk, tot aan de hoogste geestelijken in Rome.

    Het verhaal zuigt de lezer mee in een wereld die nauwelijks meer bestaat. Tegelijkertijd vertelt het de universele geschiedenis van het individu dat worstelt, loslaat, twijfelt, strijdt, lijdt, verbindt en weer moet loslaten. Dit boek houdt de lezer een spiegel voor die reflecteert naar onze tijd, waarin individuele vrijheid en geluk in vele opzichten misschien nog wel schaarser zijn dan toen.
  • Productinformatie
    Binding : Epub
    Auteur : Govert Gribling
    Bestandstype : epub
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
    Uitgeverij : de uitGEverij
    ISBN : 9789083468068
    Datum publicatie : 09-2024
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,99


PRINT boek

  € 24,99

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen