Samenvatting
In Zoet Zonder Zuivel heeft Erica Schot, drie jaar na het uitbrengen van het kookboek Lekker Zonder Koemelk, al haar recepten voor brood en zoete heerlijkheden verzameld. Zoet Zonder Zuivel is wederom gebaseerd op een zuivelallergie, want ook met een koemelkallergie of lactoseintolerantie kan er heerlijk gegeten worden. Zoet Zonder Zuivel bevat recepten voor brood, koekjes, taart en handgebak, snoepjes en desserts. Daarnaast laat het boek je zien hoe je met eenvoudige variaties veel verschillende gerechten kunt creëren. In dit boek vol (zoete) lekkernijen waar geen zuivel aan te pas komt springen de foto’s van de pagina zo je eigen keuken in! De recepten zijn helder en duidelijk: ook zorgen de instructies voor het allerlekkerste en mooiste bakresultaat. Met meer dan 120 recepten is Zoet Zonder Zuivel zeker een aanrader voor een ieder die rekening moet houden met een zuivelallergie. Van rustiek Italiaans knoflookbrood tot delicate macarons, van doordeweekse nagerechten tot een extravagante verjaardagstaart, er is voor ieder wat wils. Niets staat je in de weg om met je eigen creaties de show te stelen.