€ 34,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Wildbijbel

Peter Klosse • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild.

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

    Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert
    Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
    Heldere stap-voor-stapfoto's
    Van klassieke bereidingen tot moderne gerechten
    Inclusief een hoofdstuk over wijn en wild
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 162mm x 218mm
    Aantal pagina's : 464
    Uitgeverij : Carrera culinair
    ISBN : 9789048844845
    Datum publicatie : 10-2018
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 34,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen