Niet leverbaar

×

€ 15,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Werkboek

Hans Veelers • Boek • paperback

  • Samenvatting
    In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als gastheer/-vrouw in het restaurant tijdens de ontvangstfase. De leerling leert wat voorbereidende werkzaamheden zijn, op welke manier je een reservering aan moet nemen, hoe je gasten ontvangt, hoe je bestellingen opneemt en hoe je de aperitief en wijn serveergereed maakt. Daarnaast is er aandacht voor de regels van de menuleer, het samenstellen van een menu en het rekening houden met wijn-spijscombinaties. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek is afkomstig uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Horeca (9789037204834). Meer informatie over Tendens HTRV
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 210mm x 297mm
    Aantal pagina's : Niet bekend
    Uitgeverij : Niet bekend
    ISBN : 9789037206067
    Datum publicatie : 01-1970
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 15,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen