€ 17,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Van graan tot brood

Sarah Ridley • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Er zijn heel veel soorten brood … maar waar komt brood eigenlijk vandaan? Dat lees je in dit boek. Je leest hoe tarwe groeit, hoe meel gemaakt wordt van tarwekorrels en hoe brood gebakken wordt met meel. Je ontdekt ook waarom bruinbrood zo gezond is!
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 252mm x 252mm
    Aantal pagina's : 24
    Uitgeverij : Corona
    ISBN : 9789463416917
    Datum publicatie : 09-2020
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 17,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen