€ 10,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Vlees roken

Will Fleischman • Boek • hardback

  • Samenvatting
    De nieuwe manier om te barbecueën - met rook! Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd. Met meer dan 50 fantastische recepten voor het roken van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en zeevruchten van de bekroonde Texaanse pitmaster Will Fleischman. Met deskundig advies voor het kiezen van de juiste rookoven en houtsoorten, het reguleren van de hitte en het maken van heerlijke rubs en sauzen. Met recepten en instructies die stapsgewijs worden uitgelegd om de technieken te leren die u nodig heeft om als een echte professional te kunnen roken, of u nu een gewone barbecue of speciale rookoven gebruikt.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 202mm x 241mm
    Aantal pagina's : 192
    Uitgeverij : Veltman Uitgevers B.V.
    ISBN : 9789048314423
    Datum publicatie : 05-2017
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 10,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar



0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen