€ 25,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Vader & Dochter Bullet Journal

Trudy Fleming • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Welkom bij Vader & Dochter, meer dan alleen een journal - een levendige gemeenschap gewijd aan het onder de aandacht brengen van de band tussen vaders en dochters over de hele wereld. Onze journal is een bron van inspiratie en empowerment, waar liefdevol gemaakte pagina's en inspirerende afbeeldingen dienen als katalysatoren voor diepgaande gesprekken.

    Voor zowel dochters als vaders biedt onze gemeenschap een veilige ruimte waarin je jouw eigen verhaal kunt delen, steun kunt vinden en kunt groeien. Het is een plek waar we elkaar ondersteunen, ongeacht achtergrond of situatie, en waar we streven naar begrip en liefdevolle relaties. Hier kun je emoties en gedachten vormen, creatief uiten en jezelf ontwikkelen.

    Sluit je vandaag nog aan bij onze diverse en inclusieve gemeenschap en ontdek hoe de Vader & Dochter Journal een verschil kan maken in je gedachten en dagelijkse leven.

    Vader en Dochter Journal
    Ontdek de Kracht van Bewust Schrijven
    Deze Vader en Dochter Journal moedigt bewust schrijven aan en biedt een veilige ruimte om gedachten en gevoelens vrij te uiten en te vormen naar jouw vorm. Inspirerende afbeeldingen helpen je gefocust te blijven en emoties te verkennen. Met liefde gemaakt, nodigt elke pagina uit tot regelmatig journalen om herinneringen vast te leggen en zelfreflectie te bevorderen, wat zorgt voor een betekenisvolle en kalmerende ervaring.

    Stop met Mooie Momenten te Verspillen aan Piekeren
    Gebruik in plaats daarvan de Vader en Dochter Journal. Dit unieke dagboek biedt een veilige ruimte om je gedachten en gevoelens vrij te uiten, wat helpt bij het verbeteren van zelfreflectie en het verminderen van stress. Met prachtige afbeeldingen als inspirerende ankers, is het een essentieel hulpmiddel voor iedereen die meer verbinding, creativiteit en de kans wil om emoties te onderzoeken en op een gezonde manier te vormen.

    Mis de Vader en Dochter Journal Niet
    Als je de Vader en Dochter Journal niet gebruikt, mis je echt iets bijzonders. Dit unieke dagboek moedigt bewust schrijven aan en biedt een veilige ruimte om je gedachten en gevoelens vrij te uiten, wat je helpt gefocust te blijven en creativiteit en diepe emoties op te roepen. Prachtig ontworpen om regelmatig journalen uit te nodigen, is het perfect om kostbare herinneringen vast te leggen, de vader-dochterband te versterken en zelfreflectie te verbeteren.

    Krijg het Jouwe Vandaag Nog en Begin met het Verkennen van je Innerlijke Wereld
    Met de Vader en Dochter Journal kun je een reis beginnen die je leven zal verrijken en een diepere band zal creëren met jezelf en of je geliefden.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 170mm x 240mm
    Aantal pagina's : 105
    Uitgeverij : Vader & Dochter
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 09-2024
  • Inhoudsopgave
    Inhoudsopgave

    1. Mijn relatie met mijn vader/dochter
    2. Wat wil jij zeggen tegen jouw vader/dochter?
    3. Bemoedigende geschriften
    4. Rustgevende beelden
    5. Wat wil je schrijven?
    6. Beginnen met je journaling journey
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 25,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

NL
Hij onthulde het verborgen effect van de afwezigheid van een vader. Hij omhelsde zowel mijn vader als mij met liefde terwijl Hij begrip in mij creëerde.


ENG
He revealed the hidden effect of the absence of a father. He embraced both my father and me with love as He created understanding in me. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen