€ 30,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Trump's Transformatie van Amerika en Vrienden

Opkomen voor de mensheid

Janneke Monshouwer • Boek • paperback

  • Samenvatting
    WIJ GAAN NAAR EEN HEEL NIEUWE PERIODE !
    Mensen als creatieve wezens, als blauwdruk van de Schepper.

    Boek ‘Trump’s Transformatie van Amerika en Vrienden
    Opkomen voor de Mensheid’

    Dit boek is deel 2 van een tweeluik.
    De titel van deel 1 is: ‘Trump, Stemfraude en Waarheid’

    In de wereld zijn grote veranderingen aan de gang. Grote machtsconcentraties verschuiven! Veel mensen zien het in het Westen fout gaan en willen het anders. Méér landen sluiten zich aan bij de BRICS en Euraziatische unies.
    Binnen de EU krijgen partijen met gezond verstand steeds meer aanhangers.

    In de VS zien we een grootse transformatie: de Republikeinse Partij is sinds 15 juli 2024 een ware nieuwe Arbeiders Partij: voor ‘We The People’. Niet meer voor de elite. Meer dan de helft van de Amerikanen staan nu achter Trump’s intenties: o.a. soevereiniteit van de VS en ook van mensen /individuen, eerlijke handel, welvaart voor iedereen en vrede. Daar gaat dit boek over.

    Ook wordt in meerdere hoofdstukken de ware rol onthuld van de Britten, die op de achtergrond de echte 'Deep State' zijn, die aan de touwtjes (willen) trekken in hun Nieuwe Wereld Orde. Dit is iets wat we moeten weten.
    In dit boek staan ook 5 hoofdstukken met de titel "De Britten vermoorden onze presidenten".

    Robert F. Kennedy Jr: de chronische ziektecrisis is een van de belangrijkste redenen waarom ik me kandidaat heb gesteld voor het presidentschap, samen met het beëindigen van censuur en de oorlog in Oekraïne. Dit is de reden waarom ik de hartverscheurende beslissing heb genomen om mijn campagne op te schorten en president Trump te steunen. Deze beslissing is pijnlijk voor mij vanwege de moeilijkheden die het veroorzaakt..., mijn vrouw en mijn kinderen en mijn vrienden. Maar ik heb de zekerheid dat dit is wat ik had moeten doen en die zekerheid geeft me innerlijke rust, zelfs in stormen.

    JANNEKE MONSHOUWER
    werkte ruim 30 jaar voor de Nederlandse publieke televisie, bij het NOS Journaal en meerdere omroepen, als producer, researcher, regisseur, maakster van documentaires en TV programma’s.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 170mm x 240mm
    Aantal pagina's : 440
    Uitgeverij : Viva Pachamama
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 09-2024
  • Inhoudsopgave
    Boek ‘Trump’s Transformatie van Amerika en Vrienden, Opkomen voor de Mensheid’

    Dit boek is deel 2 van een tweeluik.
    De titel van deel 1 is: ‘Trump, Stemfraude en Waarheid’

    De grote transformatie is dat de Republikeinse Partij op 15 juli 2024 een echte Arbeiders Partij is geworden. Voor: ‘We the People’. Dat is het werk van Trump. Bijzonder is dat Trump nu niet meer in zijn eentje komt met een lijstje met zijn intenties, zoals in 2016, maar dat nu de Republikeinse Partij hun intenties openbaar maakten, met Donald Trump als inspirator en leider. Deze intenties staan in hun geheel in dit boek.

    Het is bijna niet te bevatten wat er is gebeurd. Gezien vele anti-Trumpers binnen de Republikeinse Partij en enorme tegenwerking die de onafhankelijke Trump kreeg vanuit deze partij, kwam op 8 juli 2024 de volgende verklaring naar buiten, en die is op 15 juli 2024 op het Republikeinse Congres, unaniem aangenomen!

    Maak Amerika weer geweldig!
    Toegewijd aan de vergeten mannen en vrouwen van Amerika.

    In hoofdstuk 19 in dit boek staat de volledige verklaring.

    De Republikeinen bieden een plan om de Amerikaanse beschaving te vernieuwen met gezond verstand-beleid dat gezinnen ondersteunt, wet en orde herstelt, zorgt voor veteranen, schoonheid bevordert en de Amerikaanse geschiedenis eert.

    Het gaat nu - zoals de oorspronkelijke bedoeling was - om ‘We The People’. Belangrijk, in hun intenties staat o.a.:

    Aanpakken corruptie en corrupte overheidsdienaren ontslaan, Ontmantelen van censuur en beschermen vrije meningsuiting, Vrjheid van godsdienst, Verzet tegen late abortus, Steunen van moeders en beleid bij prenatale zorg, geboortebeperking en IVF (vruchtbaarheidsbehandelingen),
    Een einde maken aan de genderwaanzin, Waarborgen van integriteit bij verkiezingen, Grenzen verdedigen, Senioren beschermen, Rechten van ouders herstellen, geen overheidsbemoeienis op scholen, en het houdt niet op:
    Geen verplichte injecties, ouders weer de baas over hun kinderen, geen CBDC, eigen energie-opwekken, stoppen inflatie, stoppen ‘Green Deal’, zelf produceren en banen creëren ‘made in America’, veel immigranten terug naar eigen land, enz. enz.

    In dit boek staan ook vijf hoofdstukken over “Het zijn de Britten die onze presidenten vermoordden”
    en ook uit veel andere hoofdstukken blijken de Britten de ware belanghebbenden te zijn, de ware ‘Deep State’. Het is nu tijd dat de grote rol van Groot Brittannië wordt onthuld, en dat de VS ‘moet’ optreden als dienaar van de Britten. Ook worden de belangen en de (burger) oorlogen in Oekraïne en Israël belicht, waarbij het alweer de Britten zijn die hier aan de touwtjes trekken.

    Mensen zijn nu bang voor een derde Wereldoorlog. Trump gaf aan, dat als hij wordt gekozen, hij meteen al start met vredesonderhandelingen.

    Donald Trump en zijn Maga beweging met groeiend aantal aanhangers en medewerkers, o.a. Robert F. Kennedy Jr. willen zich bevrijden uit het knellende Britse economische en politiek-militaire systeem. Zij komen op voor de mensheid. Zij willen nieuwe wegen inslaan en terug naar de oorsprong van de visionaire Amerikaanse grondwet: We the People.

    In dit boek staan drie hoofdstukken over Robert F. Kennedy Jr. Hij is een voorvechter voor gezondheid op alle fronten en zegt dat landbouw een weg biedt naar menselijke en wereldwijde gezondheid. Kennedy. maakt van het landbouwbeleid een topprioriteit. Hij zegt: “Gelukkig richt een nieuwe generatie boeren zich op het werken met de natuur door hun bodems opnieuw op te bouwen met regeneratieve methoden die de biodiversiteit vergroten, hun weerstand tegen droogte en overstromingen verbeteren en hun winst op de boerderij vergroten”.

    Kennedy spreekt zich zeer uit tegen (verplichte) vaccinaties. Hij schreef twee boeken over Corona:
    ‘The real Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health’ (2021) (ook in het Nederlands vertaald) en ‘The Wuhan Cover-up, How US Health Officials Conspired with the Chinese Military to Hide the origins of Covid-19’ (2023)

    Robert F. Kennedy Jr. zegt op 23 augustus 2024, in zijn speech die helemaal in dit boek staat,, met tranen in zijn stem: “de chronische ziektecrisis is een van de belangrijkste redenen waarom ik me kandidaat heb gesteld voor het presidentschap, samen met het beëindigen van censuur en de oorlog in Oekraïne. Dit is de reden waarom ik de hartverscheurende beslissing heb genomen om mijn eigen campagne op te schorten en president Trump te steunen. Deze beslissing is pijnlijk voor mij vanwege de moeilijkheden die het veroorzaakt..., mijn vrouw en mijn kinderen en mijn vrienden. Maar ik heb de zekerheid dat dit is wat ik had moeten doen en die zekerheid geeft me innerlijke rust, zelfs in stormen.

    Opkomen voor de mensheid, ’We the People’ is NIEUW. Dat is het begin van het creëren van een betere wereld en een hogere menselijke beschaving.

    JANNEKE MONSHOUWER
    werkte ruim 30 jaar voor de Nederlandse publieke televisie bij het NOS Journaal en meerdere omroepen als producer, researcher, regisseur, maakster van documentaires en TV programma’s.
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 30,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

WIJ GAAN NAAR EEN HEEL NIEUWE PERIODE !
Mensen als creatieve wezens, als blauwdruk van de Schepper. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen