€ 29,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Taste Korea

Ae Jin Huys • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Een toegankelijke manier om de Koreaanse keuken te leren kennen

    What makes Korean food so tasty? The secret is in the jang, seasonings that have been a staple of Korean cuisine for thousands of years. Jang is prepared by fermenting soybeans into soy sauce (ganjang), soybean paste (doenjang) and chilli paste (gochujang). These seasonings deliver a rich palette of flavours and have significant health benefits. Ae Jin Huys already introduced us to kimchi, Korean fermented vegetables. In this book she shows how to use these various jang to season your meals. Let's eat! This is the meaning of the Korean phrase MOKJA!! 먹자!!, Ae Jin Huys' brainchild. Through catering, workshops and pop-ups, she brings people into contact with the quintessence of Korean cuisine.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 207mm x 287mm
    Aantal pagina's : 210
    Uitgeverij : Lannoo
    ISBN : 9789401489348
    Datum publicatie : 02-2023
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 29,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen