€ 27,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Sylvanian Verhalen deel 11

Kiri en Anitsa Kronenberg • Boek • loose-leaf

  • Samenvatting
    In deel 11 wordt Stronkjes hulp ingeroepen voor vier zieke meisjes, maar zelfs dit kruidenkonijn weet in eerste instantie geen raad.
    Het droomschaap van Krek Wak Wolle verliest Streguli uit het oog. Zodoende raakt hij vermist in de dromenwereld.
    Mevrouw Harteveld vindt dat Pedro Tuxedo maar onzorgvuldig met zijn zoontje omgaat en nodigt hem uit om met kleuters te 'oefenen'.
    Schoolkinderen bezoeken een rariteitenkabinet dat ze voortdurend op de verkeerde poot zet en in een nieuwe film schittert Mapoeschka glansrijk door ondermeer de oude legende een moderne draai te geven.
    109 pagina's vol grote kleurenfoto's.
  • Productinformatie
    Binding : Loose-leaf
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 210mm x 297mm
    Aantal pagina's : 109
    Uitgeverij : Eliphaus
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 05-2024
  • Inhoudsopgave
    In de bonen
    Streguli's droom
    Pedro in sprookjesland
    Het reizende rariteitenkabinet
    De legende van de nachtvlinder
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 27,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Streguli ligt op zijn slaapmat, maar hij kan de slaap niet vatten. Daarom roept hij zijn slaapschapen. Braaf sjokken de schapen voor zijn geestesoog langs om hem te doen inslapen als hij zich opeens iets bedenkt; ‘Zeg schapen, kunnen jullie mij niet eens meenemen naar de droomwereld net als het schaap van Krek Wak Wolle doet met haar?’
De schapen schrikken; ‘Streguli, wij zijn slààpschapen, geen dròòmschapen. Dat kunnen we niet en dat durven we niet’, blaten ze. ‘Maar waar zijn jullie dan overdag?’, wil Streguli weten, ‘Dan zijn jullie toch in een andere wereld?’ ‘Wij zijn een keurige kudde, wij staan gewoon in de wei’, zeggen de schapen verlegen. ‘Waar is dat dan, mag ik het zien?’, vraagt Streguli. ‘Dan moet je wel eerst even in slaap vallen’, zeggen de slapen en ze vervolgen hun gesjok voor Streguli’s geestesoog.
Niet lang daarna is hij in slaap gevallen en volgt de schapen naar een saai grasveld. ‘Hier is niet veel te beleven, wat is daar buiten?’, vraagt hij verder. ‘Weten we niet’, zeggen de schapen. ‘Nou, zullen we dat dan eens gaan verkennen?’ ‘Neee!’, roepen de schapen verschrikt; ‘Daar zijn we niet voor bedoeld, dat gaan we niet door hoor!’ ×
SERVICE
Contact
 
Vragen