€ 19,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Sous Vide

Thomas A. Vilgis • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

    Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.

    Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 251mm x 289mm
    Aantal pagina's : 256
    Uitgeverij : Veltman Uitgevers B.V.
    ISBN : 9789048309085
    Datum publicatie : 09-2013
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen