Niet leverbaar

×

€ 10,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Slow Cooking

Danny Jansen • Boek • hardback

  • Samenvatting
    De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit boek vind je 35 heerlijke 'low & slow' bereidingen van over de hele wereld, van Limburgs zuurvlees tot Indonesische rendang. Gerechten om van te houden, om met aandacht te bereiden en in alle rust van te genieten.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 204mm x 206mm
    Aantal pagina's : 96
    Uitgeverij : DEX Publishers
    ISBN : 9789492440112
    Datum publicatie : 10-2017
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 10,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen