€ 33,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Werkcahier

n.b • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Vaardigheden in inhoudelijke analyses: het meten van de lichaamslengte het meten van het lichaamsgewicht het serveren van en assisteren bij de maaltijd op bed het serveren van en assisteren bij de maaltijd op bed het geven van sondevoeding (bolusmethode)Vaardigheden in studieopdrachten: het in kaart brengen van de voedingstoestand het serveren en begeleiden van de maaltijd in groepsverband hulp bij misselijkheid en braken het hanteren van een vocht- en voedingslijst het geven van sondevoeding per druppelsysteem (continu) het geven van sondevoeding via een PEG-sonde.Belangrijkste wijzigingen: Nog beter afgestemd op de huidige inhoudelijke en vakdidactische inzichten en behoeften van de gebruikers.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 210mm x 297mm
    Aantal pagina's : 106
    Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
    ISBN : 9789031343409
    Datum publicatie : 09-2004
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 33,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen