Samenvatting
Als chef en succesvol horecaondernemer is Eveline Wu al lange tijd bekend en met haar kookprogramma’s op 24-Kitchen veroverde ze de harten van het grote publiek. Met haar kookboek Simply Asian doet ze daar nog een schepje bovenop. In Simply Asian neemt Eveline je mee op reis naar haar vijf favoriete eetlanden China, Japan, Thailand, Vietnam en Korea. Ontdek hoe makkelijk de heerlijke smaken van Azië samen met Eveline thuis samen te maken zijn. Van goedgevulde Tom Yum Kung (Thaise soep) en stomende dumplings, Crispy tempura en sticky yakitori, tot heerlijke knapperige Bánh Xèo (Vietnamese pannenkoekjes). Dit wil je! ‘Zou het liefst elk gerecht uit dit boek in een oneindig lang buffet proeven. Evelines vroegste jeugdherinneringen bestaan rondom eten en dat ze een echte lekkerbek is, zie je terug in recepten als krab met currysaus, bananenroti en Vietnamese egg coffee en in de schitterende fotografie.’- Jonneke de Zeeuw aka Mooncake