Samenvatting
Ontdek hoe gemakkelijk het is om de gezondste, smakelijkste pizza buiten Napels te maken. Pizza kan dun, dik, knapperig, chewy, rond, vierkant, gevuld, gefrituurd of gezoet zijn, maar de kwaliteit van het eindresultaat wordt altijd bepaald door die van het meel, deeg en beleg. Stefano Manfredi, de bekroonde pizzamaestro uit Sydney, neemt 's werelds populairste fastfood mee terug naar zijn oorsprong, als een heerlijk gezonde en eenvoudige maaltijd waarvan iedereen kan genieten. Stefano woont en werkt in Australiƫ, waar hij een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de moderne Italiaanse keuken is. Hij baseert zijn kookkunsten op de smaken en recepten die hij nog kent uit zijn kinderjaren in Lombardije. Stefano bezit en runt al ruim dertig jaar restaurants in Sydney, in het bijzonder het bekroonde Manfredi en bel mondo, en meer recentelijk Pizzaperta Manfredi. Hij is regelmatig te gast in tv-programma's.