Fragment
Tóch vraag ik me af of “Chateau Fromage” mijn honger kan stillen, en mijn dorst naar een gastronomisch hoogstandje kan bevredigen. Aire de croquettes is niet meer dan een rook- en benenstrek-plek houdt ik me voor, anders had de Franse ANWB me wel wijzer gemaakt met hun bewegwijzering, of had een ondernemende ambitieuze Fransman er wel ingedoken en de lucht van Hollandse bakluchten laten verspreiden. Temeer het de route National du Soleil betreft, waar toch jaarlijks vele Hollanders langsrijden en mogelijk hun laatste kroketje kunnen weghappen, alvorens zich vol te stoppen met foie gras en confit de canard.
Week 48
ma: Thaise salade, rundvlees
di: hartige omelet, spinazie, feta, hamblokjes, tomaat
wo: spaghetti Puttanesca, olijven, ansjovis, kappertjes,
tomaat, rode peper
do: rundervink, gestoomde groenten, rösti
vr: brisket met kruidenrub, van de bbq, gepofte ui
×