Samenvatting
Tien topchefs laten zich inspireren tot zestig overheerlijke gerechten
Voor Ode aan de Franse keuken vroegen Sacha de Boer (fotograaf), Babs Assink (journalist) en Janine Smits (stylist) tien topchefs om - op basis van recepten uit een klassiek Frans kookboek uit 1873 - ieder twee originele en moderne menu's te ontwikkelen. Zo ontstonden 60 overheerlijke gerechten die door Sacha prachtig werden gefotografeerd. MET 60 RECEPTEN VAN 10 TOPCHEFS: Jean Beddington Ron Blaauw Jonnie Boer Jacob Jan Boerma Wout Bru Erik van Loo Nicolas Misera Seppe Nobels Margo Reuten Angélique Schmeinck De drie hartsvriendinnen Sacha de Boer, Babs Assink en Janine Smits houden van het Franse leven en brengen geregeld samen tijd door in Janines oude huis in de Bourgogne. Koken, lekker eten en goede gesprekken spelen daarbij altijd een belangrijke rol. Dit lifestyle kookboek is hun ode, en die van de tien chefs, aan de Franse keuken.