€ 14,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Myllymaki Vlees/Wild/Gevogelte

n.b • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Vlees, wild en gevogelte bevat een selectie recepten van de Zweedse meesterkok Tommy Myllymäki. De ongeveer 100 recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor een feestmaal, zoals karbonade met pruimen en radicchio, kalfstong, biff, Lindström,verschillende soorten tartaar, wild en gevogelte.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 201mm x 249mm
    Aantal pagina's : 219
    Uitgeverij : Rebo Productions
    ISBN : 9789036636728
    Datum publicatie : 11-2018
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen