Samenvatting
Steeds meer mensen beseffen dat vlees en vis eten niet zonder gevolgen blijft voor het milieu, voor de honger elders in de wereld, voor hun eigen gezondheid.
Tegelijk vallen almaar meer westerlingen voor de smaken van exotische keukens.
Dit kookboek combineert beide trends.
Sona Shah, die al 25 jaar in Antwerpen woont, stelde dit boek uitdrukkelijk samen om mensen die vegetariƫr willen worden een handje te helpen: alle recepten zijn in 15-20 minuutjes klaar te maken en betekenen dus geen extra belasting voor onze drukke agenda.
De foto's van ervaren Indiareizigers Ignace Maes en Riet Vandenbranden zorgen er trouwens voor dat je meteen trek krijgt en zin om eraan te beginnen!
Klaar in 'n kwartier bevat naast de recepten informatie om je wegwijs te maken in de wereld van Indiase specerijen en andere basisingrediƫnten, plus een handige link naar de dagelijks bijgewerkte website die je vertelt waar al die producten bij ons te krijgen zijn.