Inhoudsopgave
Inhoud
Amuses:
Tataki van zalmrolletjes met bloemkoolmousse
Patatje met *
Oedang in saus oper met mango en papaja
Oester met champagne
Rode Biet In Bierbeslag Met Mierikswortelsaus
Eiercrème Met Gerookte Paling En Schuim Van Zoetzure Komkommer
Prei/Ricotta/Hollandaise
Waldorf on a Stick
Gebrande langoustine met kokkels
Tapas
Soepen/sauzen:
Soepje van Zeeuwse mosselen
Sop Pelangi pagi
Makreel licht gemarineerd, quinoa salade, bouillon van tomaat en aardbei
Aspergesoep met drie bereidingen van zalm
Voor-/tussengerechten:
Octopus met bataat
Sprankelende sorbet
Crostini di Fegatini
Scheermesje met jonge kreeft, kokos en mango, schuim van limoenblad
Rempah gambling, saus katjang, atjar ketimoen Nasi kuning
Noordzeetong met eendenlever, zilte vélouté en duxelles
Met zalmmousse gevulde Mosselen
Met ossenstaart gevulde pijlinktvis, geroosterde creminipaddenstoelen, schorseneerpuree, smoornat van ossenstaart en mosterdolie
Vrienden in het groen met rillette van kabeljauw
Saffraan ravioli gevuld met flespompoen
Op laurier gegrilde Kwartel, venkel en uien-siroop
Zeeduivel in groene kool met structuren van bloemkoolsoorten
Bulgur – asperge – gepocheerd ei
Asperge tuintje, zuring, kwartelei
Gegrilde coquilles, pompoen, prei, bimi, krokant van Savora -mosterd, saus van citroen verbena
Txangurro
Mul met sinaasappel-wijnsaus en gebakken paprika- en sinaasappelsalade
Hoofdgerechten:
Eendenborst Met Radicchiovulling, Gnocchi In Romeinse Stijl, Gefrituurde Courgettes
Hollandse ree-dij met smeuïge bloedworst, rode biet en bramen
Dada bebek saus djeroek, Sawi idjo isi taugeh
Reerugfilet op houtskool, crème van olijf en aardbei , bitterballen van spruitjes en laurieraardappeltjes
Kalfsfilet met Pommes duchesse
Gevuld kalfsgebraad, geglaceerde worteltjes, aardappelkroketjes en mousselinesaus
Hutspot Met Runderlende Van De Bbq
Melkkalf – Maïs –Spitskool – Mini Champignons
Gegrilde lamsfilet met lasagne van schouder, gerookte aubergine, paarse aardappel, ratatouille, waterkers
Barbarijse of Moskovische eend
Nagerechten:
Chocolade-sherrycake met hazelnoten met sherry roomijs en rozijnen en Sherry -rozijnenroom
Irish Coffee ijs, Karamelmousse, Tiramisu
Koffiecrème met karamel, pinda-ijs – kaffirgel
De truc - Met het ei
Variaties met chocolade
Noten-ijspakketjes
Savarin van mango met meloen en basilicumstroop
Liaison Fatale
Panna cotta van appel, tarte tatin van peer, karamelsaus en kaneelijs
Sinaasappeltaart en sinaasappelijs en carajillo
Menu’s
A - Menu september 2016
B - Menu oktober 2016
C - Menu november 2016
D - Menu december 2016
E - Menu januari 2017
F - Menu februari 2017
G - Menu maart 2017
H - Menu april 2017
I - Menu mei 2017
J - Menu juni 2017
Index
Overzicht bijpassende geschonken wijnen