Samenvatting
'In de ban van de Pan.' Een superfeestelijk kookboek voor de beginnende kok. Na het uitbrengen van het eerste deel 'In de ban van de Pan,' is dit het vervolg met nog lekkerder en iets uitgebreidere receptjes. Hoe maak je bijvoorbeeld gevulde speculaas of een overheerlijke kersttulband? En hoe maak je de perfecte in wijn gestoofde stoofpeertjes? Dit receptenboekje is gemaakt voor al diegenen met wat meer ervaring en die na het lezen van boek 1 toe zijn aan de iets moeilijker receptjes. In boek 1 leerde je hoe je vlees moet braden, in dit boek gaan we een stapje verder. Je leert onder andere hoe je met de kerst een geweldig klapstuk op tafel zet waarmee je je familie absoluut zal verrassen. Maar ook met de andere gerechtjes: feestelijke of de gewone die zelfs jij maken kan! In de ban van de Pan 2 bevat informatie die duidelijk beschreven, stap voor stap wordt uitgelegd, en anders zullen de grappige tekeningen je wel over de streep trekken zodat je uiteindelijk vast en zeker:' In de ban van de Pan zult zijn!' Meer dan 40 recepten en handige weetjes. Achterin is ruimte gehouden voor notities en je eigen lekkere recepten in op te schrijven!