Samenvatting
In 'IJs & co' komen allerlei ijsvariaties aan bod: van sorbet-, sherbet- en softijs tot roomijs, gelato en waterijs. IJs in een hoorntje, in een bakje of op een stokje. Maar ook frozen yoghurt, ijscoupes, ijstaarten en drankjes met ijs. En natuurlijk ontbreken ook de recepten voor de hoorntjes, wafels, sauzen en verschillende toppings niet. Maak saffraanijs met rozenwater of een magnum van frambozenijs met witte chocolade. Kies voor een bramengranita met gin & rozemarijn, ijsrepen met karamel & pinda's of een vanille ice cream float met sinaasappelbloesem. Of je nu wel of niet in het bezit bent van een ijsmachine, alle ijsjes in dit boek zijn eenvoudig zelf te maken! Bovendien zijn veel recepten geschikt voor veganisten. Leer alles over het zelf maken van ijs door middel van verschillende methodes en ontdek wat de invloed is van verschillende ingrediƫnten op de textuur en smaak van het ijs. 'IJs & co' is leuk, toegankelijk en biedt je volop inspiratie!