Samenvatting
IJSKOUD DE BESTE RECEPTEN HET HELE JAAR DOOR Watermeloen, pistache, vegan, hartig, feestelijk, snel: in IJs & co 2.0 presenteert Aniek Keijsers ijsrecepten helemaal anno nu. Met nieuwe smaken, duidelijke uitleg over technieken en waar mogelijk presenteert Aniek bij elk recept de vegan variant. Iedereen kan zelf lekker ijs maken met of zonder ijsmachine. Van soft-, sherbet- of sorbetijs tot waterijs, gelato, ijscoupes, ijstaarten voor elke gelegenheid en meer. Van klassiekers als het perfecte vanille- of chocoladeijs tot en met verrassende smaakcombinaties als mango met chili. Van snelle ijsjes, zo gemaakt, als bananenijs tot en met spektakelstukken als ijstaart met bastogne & kersen of op basis van tiramisu. Uiteraard mogen ook ijskoffie, frozen yoghurt, granita, milkshakes, ijs met hartige smaken als komkommer of met tomaat & basilicum, sprinkles, sauzen & crumbles en het zelf maken van hoorntjes en wafels niet ontbreken. IJs het hele jaar door: wanneer de mussen van het dak vallen of de ijspegels op het raam staan: IJs & co 2.0 laat zien dat zelfgemaakt ijs altijd een geweldige traktatie is.