Niet leverbaar

×

€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Fris frituren

Angela Prins • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Receptuur, tekst en fotografie: Angela Prins Eindredactie fotografie en auteursfoto: Inge Dijkinga Eindredactie: Anna Noorda en Harmen Thiewes Omslagontwerp en vormgeving: Holders Media Uitgever: Nederlands Frituurcentrum Kijk voor meer informatie op www.frisfrituren.nl

    Ode aan de frituur De frituur kennen we allemaal. We houden van de smaak, de kleur, de geur en de knapperige korst. Het is altijd feest als er “frituurtjes” zijn om uit te delen. Een gefrituurde snack is altijd en overal populair. Maar frituren: hoe doe je dat eigenlijk? Dit boek neemt je mee in de wereld van de frituur. Als je de heerlijke recepten uit Fris Frituren maakt, kun je gerechten op tafel zetten die in een restaurant niet zouden misstaan. Niet alleen zetten wij traditionele snacks en gerechten weer op de kaart, maar presenteren ook nieuwe gerechten. Van eierbal tot gefrituurde zoute haring, het staat er allemaal in. Angela Prins “In 1937 liet schrijver en journalist Johan Willem Werumeus Buning ons land uitgebreid kennis maken met de vreugde van het frituren via zijn beroemde kookboek “100 avonturen met een pollepel”. Hij schreef destijds: “De praktijk van de frituur is zo veelzijdig dat men er een apart kookboek aan zou kunnen wijden.” Nu, nota bene tachtig jaar na dato, etaleert dit fraaie kookboek van Angela Prins eindelijk de verpletterende veelzijdigheid van frituren in volle glorie.” Nederlands Frituurcentrum
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 190mm x 240mm
    Aantal pagina's : 320
    Uitgeverij : Nederlands Frituurcentrum
    ISBN : 9789082887402
    Datum publicatie : 09-2018
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen