Samenvatting
De frambozenliefhebbers van Raspberry-Maxx laten in Frambozen verrassend fruit alle facetten van de framboos zien. Carlo laat ons de verschillende soorten en rassen zien, geeft tips voor het verbouwen van deze kwetsbare vrucht en verrast ons met zijn filosofische beschouwingen. Henny vertelt over haar jeugd, de overname van het bedrijf en hoe ze op traditionele wijze jam ging maken, al snel gevolgd door siropen, sauzen, snoepjes, chutneys, azijn, mosterd enzovoorts. Bijzondere recepten In Frambozen verrassend fruit vindt u ook recepten van chef-koks van toprestaurants zoals ’t Nonnetje, ’t Schulten Hues, Château de Raay,De Kas, De Koriander, De Kromme Dissel, De Kromme Watergang, De Leest, De Treeswijkhoeve, Heeren van Harinxma, Kaatje bij de Sluis, Oud Sluis, Parkheuvel, Restaurant.NL, Ron Blaauw, Villa De Duinen, Wilhelminapark, Wolflsaar en van patisserie Vermeer. Frambozen, verrassend fruit is een prachtig boek voor liefhebbers van koken, tuinieren en fruit.