Samenvatting
Fingerfood: trendy recepten voor elk moment
Het eten van kleine hapjes is erg populair en het leuke van fingerfood is dat je dit op verschillende momenten en manieren kunt gebruiken: bijvoorbeeld als hapjes op een feest, bij het aperitief voor een diner of als tapasmaaltijd.
Blini's, palmiers, groentendips, dim sum's en hartige tartelettes. Tapenades, keftas, tempura van zeevruchten en brochettes. Het boek 'Fingerfood' biedt voor elke gelegenheid eenvoudige tot zeer exquise recepten. Van de luie zondagmiddagpicknick tot cocktailparty, van groentenchips tot gravad lax, van vegetarisch tot amusesoepjes.
Stap voor stap - zowel in woord als beeld - wordt op een heldere manier uitleg gegeven van 80 feestelijke en modieuze gerechten.
'Auteur Yasmin Othman en fotograaf Deirdre Rooney leverden met fingerfood een geweldig boek af vol spannende hapjes. De lol van het maken spat van elke pagina. Partytime! in de keuken en erna.' - delicious.