Samenvatting
‘Heerlijke boeken: precies de goede hoeveelheid humor en liefde.’ The Sunday TimesDorset, 1966. Al zo lang ze zich kan herinneren wil Meg chef-kok worden. De jaren zestig zijn echter niet makkelijk voor een ambitieuze jonge vrouw, zeker niet in professionele keukens, waar mannen nog steeds de dienst uitmaken. Dan belt Megs moeder, die gastvrouw is in een klein hotel in Dorset. Ze is bezig met de organisatie van een belangrijk galadiner en zit met de handen in het haar.Dit is een kans die Meg niet aan zich voorbij mag laten gaan; ze pakt meteen haar spullen en reist af naar Zuid-Engeland. Eenmaal daar aangekomen, blijkt dat er nog ontzettend veel moet gebeuren voordat de belangrijke gasten ontvangen kunnen worden. Meg stroopt de mouwen op maar botst gelijk met Justin, de zoon van de hoteleigenaar, die zo zijn eigen ideeën heeft over het runnen van een keuken. Boven het fornuis laait het vuur al snel flink op – of is er meer aan de hand tussen deze twee heethoofden?In de pers‘Een flinke dosis romantiek.’ De Telegraaf, VROUW‘Als je een boek van Katie Fforde openslaat, weet je dat je een heerlijk feelgoodverhaal kunt verwachten.’ Chicklit.nl‘Echt op-en-top romantisch escapisme.’ Daily Mail