Niet leverbaar

×

€ 21,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

module mens en gezondheid

Nicolette Di Giulio • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan.

    Dit werkboek laat zien welke werkzaamheden de keuken en het restaurant van een zorghotel voor de gasten verrichten. Bij het bereiden en serveren van eenvoudige gerechten tot complete driegangenmenu's is er aandacht voor gezonde voeding, plannen en organiseren, voedselveiligheid en hygiëne. De leerling verdiept zicht zowel in de verschillende functies in de horeca als in de specifieke behoeften van gasten die zorg nodig hebben.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 210mm x 297mm
    Aantal pagina's : Niet bekend
    Uitgeverij : Boom Beroepsonderwijs
    ISBN : 9789037223675
    Datum publicatie : 11-2015
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen