Samenvatting
Wat begon met een mobiele mini-keuken in een bakfiets, is in zestien jaar tijd uitgegroeid tot De Veldkeuken; één van de meest geliefde en karakteristieke plekken van Utrecht om te eten. Alles wat het omringende landgoed Amelisweerd aan lekkers te bieden heeft, komt er op tafel. Biologisch geteelde groenten, kruiden, bloemen en fruit uit de eigen moestuinen. In De Veldkeuken worden er sinds jaar en dag even eenvoudige, als heerlijke gerechten mee gemaakt. In dit kookboek lees je hoe je ze ook zelf thuis kunt bereiden. Laat je inspireren door meer dan zeventig recepten. Van verleidelijke taarten, quiches, salades en sandwiches tot de beroemde Veldkeuken-broden. Inmiddels is dit de 4e druk! Veel mensen laten ons weten het kookboek veelvuldig te gebruiken, wat voor ons als een grote eer voelt! Inmiddels zijn wij bezig met een waardige opvolger die nog in 2020 uit moet komen Het boek heeft een 'open rug' met stiksels zichtbaar, dit hoort zo. Door deze bindwijze kan het boek gemakkelijk open gelegd worden op alle pagina's, héél handig tijdens het bakken en koken in de keuken!