Samenvatting
Hot & Fast; een bekende BBQ-term. Alhoewel het heerlijk is om uitgebreid te barbecueën, hebben we er niet altijd tijd voor en zin in. Chef-kok Zowie Tak laat je met dit ultieme barbecueboek zien dat het mogelijk is om snelle, eenvoudige gerechten te serveren. Met 'De Ultieme BBQgerechten in 30 minuten' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om binnen 30 minuten een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of dat nu nasi goreng is of een entrecote met chimichurri. Zorg dus dat je barbecue op temperatuur is en dat je alle ingrediënten en materialen klaar hebt liggen om aan de slag te gaan. Auteur Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar barbecue-ervaring, is een echte expert. In dit boek gaat hij dieper in op het snel op temperatuur brengen van je barbecue. Daarna deelt hij welke materialen je hierbij kunnen helpen. Maar ook doordachte keuzes, slimme trucjes, handige voorbereiding en een goedgevulde voorraadkast bieden uitkomst. De 85 recepten in dit boek zijn lekker gevarieerd. Ga voor pinwheels van bavette als snack of serveer zalmbonbons met whisky-chilisaus als een lekker voorgerecht. Ideaal voor een feestje, of als onderdeel van een menu. Van gerookte linzensoep tot Aziatische biefstuksalade. Ook hoofdgerechten als quesadilla’s met pulled chicken en shoarma van knolselderij met yoghurtdip staan binnen 30 minuten op tafel. Natuurlijk mogen de zoete desserts als een half-baked brownie niet ontbreken en geeft het boek suggesties voor leuke menu’s. Dit boek leert je verschillende smaken en garnituren te combineren, zodat het voor jou straks geen uitdaging meer is om een snelle en eenvoudige maaltijd van de barbecue te serveren!