€ 29,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Smaakbijbel

Niki Segnit • Boek • hardback

  • Samenvatting
    'Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik. Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.' Janneke Vreugdenhil

    'Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.' The Observer

    Heb je je ooit afgevraagd waarom de ene smaak samengaat met de andere? Waarom biet zo goed is met geitenkaas of chili met chocolade? En durf je het aan om citroen en rundvlees te combineren of bosbessen met paddenstoelen?
    In de klassieker De smaakbijbel van culinair columnist en smaakexpert Niki Segnit lees je waarom welke smaak zo goed samengaat met de ander. Segnit lepelt 99 populaire ingrediënten op, suggereert klassieke en minder bekende smaakovereenkomsten, ontvouwt 16 smaakthema's in 200 recepten.
    De smaakbijbel is een nuttig, boeiend en gewild naslagwerk dat je kookkunsten – of die van degene die de feestmaanden in de keuken staat – onmetelijk zal verbeteren.

    'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn
    'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.' The Sunday Times
    'Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.' The Spectator
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 139mm x 222mm
    Aantal pagina's : 415
    Uitgeverij : Podium
    ISBN : 9789057594434
    Datum publicatie : 05-2011
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 29,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen