Samenvatting
De keuken van het hart EEN UNIEKE KIJK OP GASTVRIJ KOKEN Chef-kok Ad Maas neemt je mee op een reis door zijn kokende leven. Bijna veertig jaar geleden roerde hij voor het eerst in de pannen van een professionele keuken. Vandaag de dag doet hij dat nog steeds met hart en ziel. Voor Ad Maas is koken en goede voeding zoveel meer dan vaardigheid en techniek. In zijn unieke kookstijl spelen gastvrijheid en ‘liefde’ een cruciale rol. Het is koken vanuit een verbinding met de mensen voor wie je kookt. Of je dit nu doet als thuiskok of voor gasten in een restaurant, het zorgt ervoor dat eten ‘geladen’ wordt met jouw energie en aandacht. De keuken van het hart is een kookbiografie met meer dan honderd persoonlijke recepten, die invloeden laten zien uit de Japanse, de Midden-Oosterse, de Frans-Italiaanse en de Indiase keuken. Je leert hoe eenvoudig het is om lekkere en gezonde gerechten te maken. Ontdek en proef de soepen, salades, vegetarische en veganistische schotels, de vis- en vleesgerechten en de overheerlijke desserts. Boordevol smaak en een lust voor het oog! Laat het jou en je gasten goed smaken! Door Ad is mijn kookwereld geopend en is mijn passie en liefde voor de omzetting van rauwe producten naar smaakvol eten ontstaan. NORBERT VAN HEST Chef-kok in restaurant Bremen Eten koken met Ad gaat niet alleen over smaak maar vooral over vitaliteit en de vraag: 'Wat is er nodig?' Zó koken geeft me extra plezier en de gerechten meer smaak. In de keuken van Ad draait alles om simpel, heerlijk en puur. ETCHICA VOORN Schrijver en talentcoach Ad inspireert je om in de stroom van het leven te duiken, te experimenteren, de pollepel ter hand te nemen en chef-kok van je eigen leven te worden. PATRICK ROOZEMOND Ondernemer