Samenvatting
In 'De flexitarier' vind je smaakvolle vegetarische recepten, steeds met een suggestie welk vlees er lekker bij past. Ideaal voor parttime vegetariers. Steeds meer mensen zijn flexitarier: ze eten minimaal een dag in de week geen vlees of vis. In 'De flexitarier' vind je gebalanceerde en heerlijke vegetarische recepten. Alle recepten zijn steeds met smaakvolle tips van de auteur, waardoor je er gemakkelijk met vlees, kip of vis een twist aan geeft. Ideaal als je wilt minderen met vlees eten, verschillende eetvoorkeuren binnen je gezin hebt of meer rekening wilt houden met het milieu. Tussen de 82 recepten vind je bijvoorbeeld platbrood met gebakken kikkererwten, tomaat en labneh (ook lekker met lam) of parelgort-zoete-aardappelstoofpot (ook lekker met chorizo). De recepten zijn ingedeeld in de categorieen ontbijt/brunch, soepen/bouillons, kleine maaltijden, hoofdmaaltijden, dips/snacks en perfect gegaard vlees/vis. Voor parttime vegetariers!