Samenvatting
Een fantastische collectie van meer dan 180 spetterende recepten voor barbecue en grillpan. Leer hoe u elk soort gerecht voorbereidt, kookt en serveert voor de ultieme eetervaring in de openlucht. Leer hoe veelzijdig de barbecue kan zijn, of u nu jakobsschelpen grilt in hun schelp, een hele gerookte kip met pompoenpesto serveert, uien met zongedroogde tomaten roostert of een strandbarbecue voorbereidt voor een lekker luie en lange zeevruchtenpicknick. Met essentiƫle maaltijdbegeleiders als sesambolletjes en saffraanbroodspiesen en een scala aan klassieke dips, relishes en sauzen als chili-ketchup en tamarindemosterd. Praktische richtlijnen voor het kiezen, plaatsen en organiseren van een barbecue, plus deskundig advies voor het gebruik van een grillpan bij slecht weer. Een scala aan marinades om vlees en vis op te peppen en suggesties voor het minderen van vet zonder aan smaak in te boeten.