Samenvatting
'50 jaar in de Franse Keuken' neemt je mee op een smaakvolle en nostalgische reis door de culinaire wereld van Frans Van Wissen en zijn vrouw Brigitte. Het boek vertelt het verhaal van hun leven en carrière in de horeca, beginnend bij Chateau Wittem in 1973 tot hun eigen Herberg Sint Brigida in Noorbeek vanaf 2001. Dit boek is niet alleen een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Herberg Sint Brigida, maar ook een verzameling van heerlijke recepten, persoonlijke anekdotes en levendige herinneringen. Van authentieke Franse- en Limburgse gerechten tot verfijnde gastronomische creaties, de recepten in dit boek zijn een weerspiegeling van Frans' meesterschap in de keuken en Brigitte's warme gastvrijheid. Door de pagina's van dit boek bladeren is als aanschuiven aan de tafel van Frans en Brigitte, waar je wordt verwelkomd met open armen en verrukt wordt door de smaken die ze met liefde bereiden. '50 jaar in de Franse Keuken' is boek vol passie, doorzettingsvermogen en liefde voor eten en gastvrijheid.