€ 5,00

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Elisabeth'sMagazine herfst 2012

herfst 2012

Meerderen • ebook • pdf

  • Samenvatting
    Mis geen nummer van Elisabeth'sMagazine. Dan doe je jezelf namelijk ernstig tekort. Elisabeth'sMagazine staat elke drie maanden boordevol smaakvolle recepten die eenvoudig te maken zijn. Smullen en gemak, daar draait het om. Het magazine wordt door verschillende mensen samengesteld: koks, schrijvers, bloggers, recensenten... Altijd met een boeiend verhaal, handige weetjes, veel ingrediëntenkennis en geweldige fotografie. Anders dan anders, maar smaakt beslist naar meer.
  • Productinformatie
    Binding : PDF
    Auteur : Meerderen
    Bestandstype : PDF
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : Elisabeth van der Ark
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 10-2012
  • Inhoudsopgave

    52 pagina's beslaat deze editie, met meer dan 30 recepten.

    Er wordt een product besproken met een recept. Want wat is leuker om te weten wat je met het product aan kunt.

    Interview met een startende gewichtsconsulente.

    Uiteraard weer bijdragen uit Frankrijk. Twee gezinnen die hebben meegedaan met ik vertrek vertellen over hun huidige leven en geven een recept.

    De Elisabeth'sStyle laat zien hoe je lekker een pompoen-knolselderij soep maakt.

    Dit is maar een tipje van de sluier. Er staat meer in het magazine. Het is een foodmagazine voor jou, voor thuis aan het fornuis. Met simpele maar smaakvolle gerechten.

     

  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 5,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Onderstaand fragment staat op pagina 34 van het magazine. De foto van het gerecht staat op de voorpagina.

Bietjes en blauwe kaas, deze combinatie hebben we geleerd op onze eerste avond in Frankrijk. En lekker dat dit is. Deze combinatie blijf ik hier handhaven. Bietjes met spek is ook lekker en dat eten we ook weleens. Maar bietjes en (blauwe) kaas is heerlijk. Dit gecombineerde ik tot deze heerlijke taart in laagjes van bloemtortilla.

×
SERVICE
Contact
 
Vragen