Fragment
V I T E L L O T O N A T O
INGREDIENTEN
Vlees:
600 g kalfsgebraad
30 g boter
peper. zout
Saus :
1 blik tonijn in eigen nat
3 el mayonaise
2 ansjovisfiets
2 el kappertjes
Afwerking:
1 el kappertjes
Sla. witloof. schijfje citroen. enz.
Ciabatta of stokbrood
BEREIDINGSWIJZE
Vlees:
Het kalfsvlees in de boter aanbraden, kruiden, een weinig water toevoegen en gaar laten stoven.
Het vlees laten afkoelen.
Het vlees dwars op de draad in dunne plakken snijden.
Saus:
Tonijn, ansjovis, kappertjes en mayonaise mengen en met de staafmixer fijn maken Voeg het tonijnvocht geheel of gedeeltelijk toe zodat je een dikvloeibare saus bekomt.
Afwerking:
Het vlees op een schotel schikken en bedekken met de saus.
Dek af met folie en plaats de schotel enkele uren in de koelkast, zodat de smaak kan intrekken.
Bestrooi de saus met de kappertjes en werk af met sla.
Opdienen met ciabatta
×